Головна     Рецепти з овочів    Капустяні котлети з яблуками

Капустяні котлети з яблуками

Капустяні котлети з яблуками

Вам знадобиться:
200 грам капусти
50 грам яблук
15 грам манної крупи
30 грам молока
20 грам сметани
15 грам масла
1 яйце
10 грам сухарів
сіль

Спосіб приготування:
Яблука необхідно очистити і дрібно нарізати. Капусту нашаткувати, потім покласти в каструлю, додати яблука. Залити молоком, потім тушкувати до готовності.Покласти манну крупу в приготовлену суміш, добре перемішати і продовжувати тушкувати 10 хвилин.

Готову масу поставити в холодне місце, ввести в неї яйце і сіль, все добре розмішати. Потім зробити капустяні котлети, обсипати їх сухарями і обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Перед подачею на стіл полити сметаною. Капустяні котлети з яблуками готові.
Смачного!