Страви з грибів. В принципі, гриби в багатьох рецептах можна заміняти на ті, які є в наявності або які вам більше подобаються. Лісові гриби безсумнівно пахучіше магазинних, але їх сезон (на жаль!) недовгий. Тому магазинні гриби цілком допоможуть нам скоротати довгі місяці очікування нового сезону.
Дуже смачні котлети з грибів, і досить прості в приготуванні.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 608
Печериці по-корейськи, рецепт з фото. Печериці промити, розрізати, трохи відварити, змішати з овочами і спеціями.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 548
Дуже популярний рецепт для фуршетного столу. Шампіньйони (капелюшки) заповнюються начинкою з смаженого бекону та сиру, потім запікаються 20 хвилин в духовці.
детальніше...
Автор: Христина
Переглядів: 1137
Ці смачні гриби на смак зовсім як ресторанні фаршировані печериці, які мої друзі просто обожнюють.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 884
Ці рулетики робляться з тіста з сиром Філадельфія. Якщо не хочеться возитися перед приходом гостей, можна приготувати заздалегідь і заморозити, не випікаючи. Вони прекрасно збережуться в морозилці 3 місяці.
детальніше...
Автор: Христя
Переглядів: 743
Спосіб приготування грибного пирога:
Заздалегідь підготуємо тісто, 600 г борошна, дріжджів і 1,5 склянок теплої води.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 1330
Спосіб приготування грибного паштету:
Гриби ретельно вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати кубиками або натерти на тертці.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1360
Грибна запіканка з цвітною капустою
Спосіб приготування грибної запіканки з капустою:
Розділити на суцвіття капусту. Довести до кипіння каструлю з водою. Покласти туди капустуі варити 5-7 хвилин.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1333
Спосіб приготування маринованих шампіньйонів:
Отже, гриби дуже добре промиваємо водою. У каструлі кип'ятимо воду, закладаємо гриби і варимо 4 хвилини.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 3083
Пиріг з грибами з сиром і зеленню
Спосіб приготування пирога з грибами:
Беремо борошно і маргарин, змішуємо всю масу в крихту. Потім беремо соду і сметану, змішуємо до однорідної маси.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 3164
Спосіб приготування грибів, фаршированих фаршем:
Помийте, обсушіть і подрібніть зелень. Помийте, обсушіть і відокремте ніжки грибів від капелюшків.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 15295
Дрібно нарізати цибулю і бекон. Розтопити в сковороді шматочок масла і готувати цибулю з беконом, поки цибуля не розм'якшиться.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1014
У середній сковороді розігрійте оливкову олію. Використовуйте достатньо олії, щоб покрити дно сковороди.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1619
Печериці, тушковані з білим вином та часником
Нагрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обжарте гриби з сухою приправою 10 хвилин, помішуючи.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 1548
Фаршировані млинчики з грибною начинкою
Приготувати тісто для млинців - збити молоко з яйцями, сіллю, цукром. Додати борошно. Спекти млинці.
детальніше...
Автор: Вікторія
Переглядів: 1858