стрілка навігації     стрілка навігації  Гриби фаршировані фаршем



Гриби фаршировані фаршем

Гриби фаршировані фаршем
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для грибів фаршированих фаршем:

  • печериці - 12 штук
  • ріпчаста цибуля - 1 штука
  • твердий сир - 100 грамів
  • м'ясний фарш - 400 грамів
  • яйце - 1 штука
  • зелень - за смаком
  • майонез - за смаком
  • олія - для смаження
  • олія - для змащування

Спосіб приготування грибів, фаршированих фаршем:
Помийте, обсушіть і подрібніть зелень. Помийте, обсушіть і відокремте ніжки грибів від капелюшків. Ніжки наріжте невеликими кубиками. Потім помийте, почистіть, наріжте півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажте разом з грибними ніжками на сковорідці, розігрітій з олією. Посоліть і поперчіть.
 
Потім покладіть в м'ясний фарш обсмажені гриби з цибулею, збийте яйце, додайте подрібнену зелень і все ретельно перемішайте.
 
Потім нафаршируйте підготовлені грибні капелюшки, розкладіть їх на деку, змащеному олією. Зверху намажте капелюшки майонезом і посипте попередньо натертим сиром.
 
Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 15 хвилин. Гриби фаршировані фаршем готові.
Смачного!