Вам знадобиться для грибів фаршированих фаршем:
Спосіб приготування грибів, фаршированих фаршем:
Помийте, обсушіть і подрібніть зелень. Помийте, обсушіть і відокремте ніжки грибів від капелюшків. Ніжки наріжте невеликими кубиками. Потім помийте, почистіть, наріжте півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажте разом з грибними ніжками на сковорідці, розігрітій з олією. Посоліть і поперчіть.
Потім покладіть в м'ясний фарш обсмажені гриби з цибулею, збийте яйце, додайте подрібнену зелень і все ретельно перемішайте.
Потім нафаршируйте підготовлені грибні капелюшки, розкладіть їх на деку, змащеному олією. Зверху намажте капелюшки майонезом і посипте попередньо натертим сиром.
Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 15 хвилин. Гриби фаршировані фаршем готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: