Мої креветки були з ікрою відмінної якості, і я додала її до соусу. Через брак цукіні, використовувала для прикраси соломку з гарбуза, вершки замінила творожним сиром з молоком. Вийшло не менше смачно.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Креветки очистити від панцира і очей.
2. 3-4 креветки залишити з хвостиками для подачі, інші нарізати шматочками. Ікру, якщо вона є, зберегти.
3. Відварити спагетті до стану аль денте, приблизно 6-7 хв.
4. Цибулю дрібно нарізати.
5. Подрібнений часник обсмажити на олії, додати цибулю, пасерувати разом.
6. До цибулі додати креветки і ікру, злегка обсмажити.
7. Влити вино, трохи випарити алкоголь. Додати творожний сир і молоко guides, перемішати. Спагеті додати до креветок, перемішати.
8. Обсмажити нарізані тонкою соломкою червоний перець і гарбуз.
9. При подачі викласти на тарілку чорні спагетті з соусом, прикрасити креветками, соломкою гарбуза і перцю. Можна посипати тертим сиром і зеленню.
10. Подавати відразу. Чорна паста з креветками готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: