стрілка навігації     стрілка навігації  Макарони з квасолею



Макарони з квасолею

Макарони з квасолею
автор рецепта Автор: Іпа



Вам знадобиться:

  • 800 г банка консервованих помідор у власному соку, нарізати
  • 1 (400г) банка квасолі, злити і промити
  • 300г свіжого шпинату, нарізати
  • 1/2 (500 г) пачки макаронів пенне
  • 1/2 (200г) упаковкм сиру фета, розкришити

Спосіб приготування:
Відварити макарони у великій каструлі солоної води.

Змішати помідори і квасолю в великій сковорідці. Довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь і тушкувати 10 хвилин.

Додати шпинат; тушкувати 2 хвилини, поки шпинат не обмякне, безперервно помішувати.

Подавати соус з макаронами і посипати фетою. Макарони з квасолею готові.
Смачного!