Багато хто з нас вважають за краще домашній майонез. Але навряд чи багатьох надихає хай не настільки складний, однак скрупульозний і досить довгий спосіб його приготування. Тоді виручить рецепт "Домашній майонез за 1 хвилину". Тим більше, що його основні інгредієнти - це олія і ... молоко.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 797
Холодний пряний соус подаємо до птиці або кролика - для тих, хто любить пряні приправи.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 705
Коричневий ягідний або фруктовий соус
Коричневий ягідний або фруктовий соус - відмінне доповнення до відвареної і смаженої яловичини, лосини і страв з рубленого м'яса та язика.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 637
Коричневий цибульний соус гарний до смаженої яловичини, лосини, кабанини. Для тих, хто любить "погарячіше".
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 580
Холодний соус по-татарськи готується всього 10 хвилин, зате підійде і до холодних, і до гарячих страв з птиці, телятини і кролятини.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 688
Рецептів сальси - не один і не два, в нього можуть входити шматочки різних овочів, незмінні тільки томати і перець чилі. І ще треба неодмінно дотримувати головне правило: всі інгредієнти сальси подрібнюються вручну. Кажуть, це головний секрет смаку і популярності соусу.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 705
Коричневий овочевий соус подається до страв з фаршу і до тушкованого м'яса.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 623
Коричневий грибний соус - соус для тих, хто любить смажене м'ясо і гриби.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 597
Якщо збираєтеся подати страву з фаршу, свинини, баранини або яловичини, які тушилися з рисом або іншими крупами - коричневий огірковий соус збагатить смак будь-якої страви.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 573
Коричневий основний соус подається до тушкованого, смаженого і запеченого м'яса. Крім того, він став основою для приготування багатьох інших соусів.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 694
Холодний соус з гірчицею або хріном
Свинина, яловичина, баранина - цей холодний соус з гірчицею або хріном додасть гостру нотку до смаку будь-якої м'ясної страви.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 718
Ви напевно пам'ятаєте смак цього соусу з дитинства. Наші зайняті мами готували його на швидку руку. Сметанний соус гарний і з відварним, і з тушкованим м'ясом.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 750
Цей варіант соусу ремулад відрізняється тим, що до майонезу додаються вершки або сметана.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 880
Святковий соус до смаженого м'яса
Цей нескладний у виконанні гарячий соус до смаженого м'яса і страв з смажених субпродуктів хороший тоді, коли в ньому присутні всі інгредієнти. Він дарує м'ясу неповторний смак. Напевно, ми не будемо робити його щодня. Але до святкових страв - безсумнівно.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 757
Французький соус до м'ясних страв
Французький соус до м'ясних страв готується просто і подобається багатьом.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 920