Головна  стрілка-навігації  Рецепти соусів

Рецепти соусів

Рецепти соусів, підлив, заправок для салатів, маринадів для шашлику. Солодкі соуси, аджика, песто та інші. полоска
полоска
Домашній майонез за 1 хвилину

Домашній майонез за 1 хвилину

Багато хто з нас вважають за краще домашній майонез. Але навряд чи багатьох надихає хай не настільки складний, однак скрупульозний і досить довгий спосіб його приготування. Тоді виручить рецепт "Домашній майонез за 1 хвилину". Тим більше, що його основні інгредієнти - це олія і ... молоко.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 797

полоска
Холодний пряний соус

Холодний пряний соус

Холодний пряний соус подаємо до птиці або кролика - для тих, хто любить пряні приправи.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 705

полоска
Коричневий ягідний або фруктовий соус

Коричневий ягідний або фруктовий соус

Коричневий ягідний або фруктовий соус - відмінне доповнення до відвареної і смаженої яловичини, лосини і страв з рубленого м'яса та язика.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 637

полоска
полоска
Коричневий цибульний соус

Коричневий цибульний соус

Коричневий цибульний соус гарний до смаженої яловичини, лосини, кабанини. Для тих, хто любить "погарячіше".
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 580

полоска
Холодний соус по-татарськи

Холодний соус по-татарськи

Холодний соус по-татарськи готується всього 10 хвилин, зате підійде і до холодних, і до гарячих страв з птиці, телятини і кролятини.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 688

полоска
Соус Сальса - вариант

Соус Сальса - вариант

Рецептів сальси - не один і не два, в нього можуть входити шматочки різних овочів, незмінні тільки томати і перець чилі. І ще треба неодмінно дотримувати головне правило: всі інгредієнти сальси подрібнюються вручну. Кажуть, це головний секрет смаку і популярності соусу.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 705

полоска
полоска
Коричневий овочевий соус

Коричневий овочевий соус

Коричневий овочевий соус подається до страв з фаршу і до тушкованого м'яса.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 623

полоска
Коричневий грибний соус

Коричневий грибний соус

Коричневий грибний соус - соус для тих, хто любить смажене м'ясо і гриби.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 597

полоска
Коричневий огірковий соус

Коричневий огірковий соус

Якщо збираєтеся подати страву з фаршу, свинини, баранини або яловичини, які тушилися з рисом або іншими крупами - коричневий огірковий соус збагатить смак будь-якої страви.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 573

полоска полоска
Коричневий основний соус

Коричневий основний соус

Коричневий основний соус подається до тушкованого, смаженого і запеченого м'яса. Крім того, він став основою для приготування багатьох інших соусів.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 694

полоска
Холодний соус з гірчицею або хріном

Холодний соус з гірчицею або хріном

Свинина, яловичина, баранина - цей холодний соус з гірчицею або хріном додасть гостру нотку до смаку будь-якої м'ясної страви.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 718

полоска
Сметанний соус

Сметанний соус

Ви напевно пам'ятаєте смак цього соусу з дитинства. Наші зайняті мами готували його на швидку руку. Сметанний соус гарний і з відварним, і з тушкованим м'ясом.
детальніше...


Автор:  Ліля
Переглядів: 750

полоска
Соус ремулад з вершками

Соус ремулад з вершками

Цей варіант соусу ремулад відрізняється тим, що до майонезу додаються вершки або сметана.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 880

полоска
Святковий соус до смаженого м

Святковий соус до смаженого м'яса

Цей нескладний у виконанні гарячий соус до смаженого м'яса і страв з смажених субпродуктів хороший тоді, коли в ньому присутні всі інгредієнти. Він дарує м'ясу неповторний смак. Напевно, ми не будемо робити його щодня. Але до святкових страв - безсумнівно.
детальніше...


Автор:  Іра
Переглядів: 757

полоска
Французький соус до м

Французький соус до м'ясних страв

Французький соус до м'ясних страв готується просто і подобається багатьом.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 920

полоскаполоска