Ніщо так не прикрашає м'ясо як соус. Ефектно подати і поліпшити смак основної м'ясної страви, вам допоможе хороша підбірка рецептів приготування соусів для м'яса.
Холодний пряний соус подаємо до птиці або кролика - для тих, хто любить пряні приправи.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 705
Коричневий цибульний соус гарний до смаженої яловичини, лосини, кабанини. Для тих, хто любить "погарячіше".
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 580
Коричневий овочевий соус подається до страв з фаршу і до тушкованого м'яса.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 623
Якщо збираєтеся подати страву з фаршу, свинини, баранини або яловичини, які тушилися з рисом або іншими крупами - коричневий огірковий соус збагатить смак будь-якої страви.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 573
Коричневий основний соус подається до тушкованого, смаженого і запеченого м'яса. Крім того, він став основою для приготування багатьох інших соусів.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 694
Святковий соус до смаженого м'яса
Цей нескладний у виконанні гарячий соус до смаженого м'яса і страв з смажених субпродуктів хороший тоді, коли в ньому присутні всі інгредієнти. Він дарує м'ясу неповторний смак. Напевно, ми не будемо робити його щодня. Але до святкових страв - безсумнівно.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 757
Французький соус до м'ясних страв
Французький соус до м'ясних страв готується просто і подобається багатьом.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 920
Соус до м'яса гусарський - рецепт пряного французького соусу до м'яса з промовистою назвою - гусарський. Шинка, пряні приправи, борошно, олія, бульйон і вино.
детальніше...
Автор: Ірина
Переглядів: 547
Соус «Орлеанський» для м'яса, овочів, яєць
Соус "Орлеанський": безперечно - змінює смак страв з м'яса, овочів і яєць в кращу сторону.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 555
Гранатовий соус Наршараб цілком можна приготувати вдома. Добавка пікантного густого соусу Наршараб до страв з м'яса, птиці, риби і салатів подарує їм нові відтінки смаку, від яких ми вже не зможемо відмовитися.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 596
Італійці готують цей зелений цибульний соус для подачі до м'яса, іноді - до риби. Але використовують його і для приготування пікантних бутербродів.
детальніше...
Автор: Ірина
Переглядів: 526
Один з найпростіших соусів до м'яса - м'ятний. Колись створений для того, щоб відтіняти і приглушати смак смаженої баранини.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 556
На диво універсальний соус - брусничний, який ми можемо приготувати до безлічі страв.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 572
Чорний Камберлендський соус - варіант відомого англійського соусу Cumberland sauce. Відмінний партнер страв з баранини і телятини, шинки та холодної індички.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 616
Соус до м'яса з цибулі з беконом і вином
Цей густий соус з насиченим багатим смаком підійде до будь-якого м'яса - запеченого, відварного і смаженого.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 578