Продовжуємо освоювати домашнє приготування суші. На цей раз вразимо уяву гостей суші "Тобіко". Рис, просочений соусом, разом з ікрою і норі створює неповторний смак.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 859
Рецепти суші досить прості. Все, що потрібно - придбати в найближчому супермаркеті всі необхідні інгредієнти. Нескладні процедури - і прийшла пора дивувати друзів і гостей!
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 830
Суші "Ікура" прикрасять святковий стіл і порадують гостей. Ну, а порадувати себе, коханих, ми можемо в будь-який день - були б під рукою набір для суші і необхідні складові рецепту.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 765
Спосіб приготування суші:
Промиваємо рис, поки вода не стане прозорою. Заливаємо рис холодною водою, після закипання варимо на середньому вогні 5 хвилин.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 2353
Закип'ятіть воду в каструлі. Зніміть з вогню. Покладіть в каструлю рисову локшину і дайте настоятися протягом 3 - 5 хвилин, поки вона не стане м'якою.
детальніше...
Автор: Христина
Переглядів: 1300
На бамбуковий килимок макісу необхідно розстелити харчову плівку і покласти на килимок половинку листа норі.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 3504
Сирий лосось нарізається на середні шматочки. Тим часом вариться рис, остуджуємо і викладаємо на аркуш водорості норі.
детальніше...
Автор: Inga
Переглядів: 2610
Зваріть рис.
Норі поріжте навпіл.
Тепер рис викладіть на норі.
Покладіть начинку - сир і сьомгу.
Загортаємо рол.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 1564
Заздалегідь підготуйте рис для суші
Загорніть бамбукову рогожу в харчову плівку, викладіть на неї блискучим шаром вниз лист норі.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1652
Бостон рол, представляє із себе досить ефектне блюдо, а його смак напевно оцінять по достоїнству багато.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 2391
Норі розрізати навпіл.
Покласти їх на макісу паралельно один одного.
Викласти на них рис наполовину.
детальніше...
Автор: Люда
Переглядів: 1399
Варимо рис для суші, остуджуємо його і викладаємо на половину норі. Потім перевертаємо все це і починаємо укладати начинку: сьомгу, сир «Філадельфія», огірок.
детальніше...
Автор: Маряна
Переглядів: 1472
На рогожу для ролів, обгорнуту в харчову плівку, покладіть половину листа норі.
детальніше...
Автор: Вікторія
Переглядів: 1786
Візьміть бамбукову рогожу і загорніть її в харчову плівку. Викладіть на рогожу лист норі, рівномірно розподіліть на ньому рис для суші.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 1158
На макісу гладкою стороною вниз, а шорсткою вгору викладаємо лист норі. На нього кладемо порцію рису і розподіляємо його по всій поверхні...
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1445