Вам знадобиться для суші:
Спосіб приготування суші:
Промиваємо рис, поки вода не стане прозорою. Заливаємо рис холодною водою, після закипання варимо на середньому вогні 5 хвилин, накриваємо кришкою і тримаємо на слабкому вогні 10 хвилин. Вимикаємо і ще на 10 хвилин закутуємо рушником, щоб рис проготовился остаточно.
Змішуємо рисовий оцет, соус, Мірін, сік лимона і цукор, водорості Комбу, ставимо на слабкий вогонь і на ньому суміш стоїть 15-20 хвилин. Готовий, ще гарячий рис заправляємо цим соусом і залишаємо до охолодження.
Рибний омлет приготувати нескладно. Збиваємо яйця разом з соєвим соусом, цукром і розкрошеним сухим рибним бульйоном. Смажити омлет краще без масла на сковороді з антипригарним покриттям.
Очищені огірок і авокадо нарізаємо смужками, такими ж смужками - рибний омлет, тунець і сьомгу - найтоншими шарами.
На лист норі викладаємо шаром рис, на нього розподіляємо ікру. Акуратно перевертаємо на макісу. Розміщуємо зверху смужки авокадо, огірки і омлет. Звертаємо рол в рулет квадратної форми.
Тепер обережно, злегка притискаючи, обкладаємо рол пластами сьомги і тунця, чергуючи їх.
Як зазвичай, розрізаємо готовий рол на 6 частин. Тепер Ви знаєте як робити суші.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: