Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
На бамбуковий килимок макісу необхідно розстелити харчову плівку і покласти на килимок половинку листа норі. На норі рівним шаром викласти заздалегідь приготований суші-рис. Акуратно розрівняти по всій площі листа водорості. Але з одного краю норі залишити 1 см вільного аркуша без рису.
Потім необхідно акуратно перевернути лист норі і рис. Посередині листа норі необхідно нанести шар васабі, а потім ікру тобіко.
Авокадо розрізати на тонкі смужки і викласти їх в ряд посередині листа норі. Ширина ряду - 1 смужка авокадо. Креветки необхідно розташувати поруч з авокадо з розрахунку 2 шт на 1 порцію ролів.
Після наповнення ролу потрібно скрутити його і за допомогою рогожі сформувати форму ролу. Але не потрібно сильно натискати на рогожу. Розгорнувши рогожу, очистіть рол від харчової плівки.
Копчений вугор, нарізаний тоненькими шматочками, необхідно розташувати поперек ролу і злегка притиснути його до рису. За допомогою гострого ножа, змоченого у воді з рисовим оцтом, розріжте рол на 6-8 частин. Ролл Зелений дракон готовий.
Смачного!