стрілка навігації     стрілка навігації  Аляска Макі



Аляска Макі

Аляска Макі
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • листи норі
  • Рис для суші
  • сьомга
  • Сир "Філадельфія"
  • авокадо
  • огірок
  • тигрові креветки
  • васабі
  • червона ікра для прикраси

Спосіб приготування:
Заздалегідь підготуйте рис для суші

Загорніть бамбукову рогожу в харчову плівку, викладіть на неї блискучим шаром вниз лист норі.

Рівномірно розподіліть на аркуші норі рис тонким шаром.

Акуратно переверніть лист норі вниз так, щоб рис опинився зверху.

Змастіть рис невеликою кількістю васабі.

Наріжте тонкими довгими шматочками рибу, авокадо та огірок.

Викладіть ці інгредієнти на рис, а зверху покладіть сир.

Скачайте квадратний рол, акуратно викладіть зверху відварені тигрові креветки.

Ще раз загорніть рол з допомогою рогожі, щоб зафіксувати креветки.

Гострим ножем розріжте рол на рівномірні шматочки.

Прикрасьте кожен шматочок червоною ікрою. Аляска Макі готові.
Смачного!