стрілка навігації     стрілка навігації  Рол Червоний дракон



Рол Червоний дракон

Рол Червоний дракон
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • Рис для суші
  • водорості норі
  • копчений вугор
  • Свіжий лосось
  • Японський майонез
  • Лососева ікра або ікра масаго для прикраси

Спосіб приготування:
На рогожу для ролів, обгорнуту в харчову плівку, покладіть половину листа норі.

Візьміть невелику жменю рису і розподіліть його по норі рівним шаром, зробивши невелике зміщення вперед, і залишаючи невеликий зазор, за допомогою якого можна буде закріпити рол.

Переверніть норі так, щоб рис опинився знизу. Викладіть на нього скибочки копченого вугра, заздалегідь підігріті в мікрохвильовій печі (завдяки цьому маленькі кісточки всередині вугра розм'якшуватися), смужки огірка і сир «Філадельфія».

Загорніть рол, надавши йому квадратну форму.

Наріжте тонкими скибочками сирий лосось.

Викладіть скибочки зверху ролу і закріпіть їх за допомогою рогожі.

Розріжте рол гострим ножем на 8 частин.

Прикрасьте крапельками майонезу, ікрою та овочами. Рол Червоний дракон готовий.
Смачного!