стрілка навігації     стрілка навігації  В'єтнамські роли з креветками



В'єтнамські роли з креветками

В
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:

  • 250 г рисової локшини (фунчози)
  • 250 г відварених, очищених креветок
  • 8 обгорток для ролів з ??рисового паперу (15 см)
  • 1 морква, нарізати соломкою
  • 1 склянка тонко нашаткованого зеленого салату
  • 1 пучок базиліка, нарізати
  • 100 мл соусу хойсін
  • вода в міру необхідності

Спосіб приготування:
Закип'ятіть воду в каструлі. Зніміть з вогню. Покладіть в каструлю рисову локшину і дайте настоятися протягом 3 - 5 хвилин, поки вона не стане м'якою. Відкиньте і ретельно промийте в холодній воді, щоб локшина не злиплася.

Наповніть велику миску гарячою водою. Занурте одну рисову обгортку в гарячу воду на 1 секунду, щоб її розм'якшити. Покладіть на плоску поверхню і викладіть в середину потрібну кількість локшини, нарізаних креветок, моркви, салату і базиліка. Подверніть край обгортки всередину, потім щільно скрутіть в рол. Повторіть з рештою інгредієнтів.

Змішайте соус хойсін з водою до потрібної консистенції. Нагрійте протягом декількох секунд в мікрохвильовці.

Подавайте роли разом з теплим соусом. В'єтнамські роли з креветками готові.
Смачного!