Соус до м'яса гусарський - рецепт пряного французького соусу до м'яса з промовистою назвою - гусарський. Шинка, пряні приправи, борошно, олія, бульйон і вино.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Дрібно порубаємо шинку, цибулину і часник. На одній ложці олії обсмажити все це в сковороді, на середньому вогні.
Вливаємо вино і бульйон, кидаємо петрушку і естрагон, нарізані корінь селери і перець.
Як тільки закипить - зменшуємо вогонь до слабкого і залишаємо варитися ще хвилин 15. Борошно розтираємо з ложкою олії, заправляємо соус, добре розмішуючи. Варимо ще 5-7 хвилин, помішуючи час від часу.
Готовий соус проціджуємо і подаємо в соуснику до страв з м'яса.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: