З яєчним густим соусом звичні страви з відварної птиці, телятини або кролика знайдуть нові відтінки смаку. Особливо, якщо запекти м'ясо з цим соусом в духовці.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Борошно обсмажуємо в маслі до світло-жовтого кольору, додаємо молоко, сік, сметану, мускат і після закипання варимо на невеликому вогні 6-8 хвилин.
Відливаємо трохи соусу, охолоджуємо кілька хвилин, вибиваємо в нього яйця, злегка збиваємо або просто добре розмішуємо, з'єднуємо з основним соусом і, помішуючи, прогріваємо, не даючи закипіти.
Соус гарний до відварної курки і телятини, кролика.
З ним чудово запікається варене або смажене м'ясо. Рецепт простий: скибочки м'яса розміщуємо на вогнетривкому блюді або у формі, заливаємо соусом, посипаємо меленими сухарями і - в духовку, до утворення апетитної скоринки.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: