Рецепти вершкових соусів. Будь-яку м'ясну, рибну або овочеву страву можна урізноманітнити, додавши смачний соус. Паста або макарони також прекрасно поєднуються з вершковим соусом. Соус можна приготувати не тільки з вершків, але й на основі соусу бешамель або використовуючи сметану.
Багато хто з нас вважають за краще домашній майонез. Але навряд чи багатьох надихає хай не настільки складний, однак скрупульозний і досить довгий спосіб його приготування. Тоді виручить рецепт "Домашній майонез за 1 хвилину". Тим більше, що його основні інгредієнти - це олія і ... молоко.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 797
Холодний соус по-татарськи готується всього 10 хвилин, зате підійде і до холодних, і до гарячих страв з птиці, телятини і кролятини.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 688
Цей варіант соусу ремулад відрізняється тим, що до майонезу додаються вершки або сметана.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 880
З яєчним густим соусом звичні страви з відварної птиці, телятини або кролика знайдуть нові відтінки смаку. Особливо, якщо запекти м'ясо з цим соусом в духовці.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 534
На основі цього нескладного білого рибного соусу можна приготувати безліч варіацій для різних рибних страв. Ми наводимо 3 рецепта білого соусу.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 593
Навряд чи смак магазинного майонезу можна порівняти з домашнім - якщо зробити все з гарним настроєм і за правилами. Головне - немає ніякої складності у приготуванні домашнього майонезу. І у нас завжди буде майонез того смаку, який нам подобається. Без всякої «хімії».
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 635
Ванільний соус призначений для пудингів і кремів. А ще ванільний соус хороший для прикраси деяких з солодких супів.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 491
Лимонно-вершковий соус до пасти
Спробуйте спагетті з лимонно-вершковим соусом - цей легкий ненав'язливий смак може вам сподобатися.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 532
Французький оксамитовий соус до птиці або риби
Ще один французький соус - оксамитовий - готується гранично просто. Його, залежно від призначення, роблять на м'ясному або рибному бульйоні. Але використовується цей соус можна не тільки для подачі до птиці та риби.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 552
Соус з йогурту з зеленню - хороша альтернатива майонезу або сметані для заправки салатів, приправи до овочів, м'ясних і рибних страв, сендвічів, рулетів з лаваша з начинкою. Смачний і низькокалорійний.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 539
Зробити соус Ранч (Ренч), настільки популярний в Штатах та інших країнах - це так просто. При цьому можна використовувати сушені (або в порошку) зелень, цибулю і часник, а можна - свіжі. Варіантів ранчо - безліч.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1001
Вершковий соус добре приготувати для пасти, для піци з начинкою гострого смаку, а також, якщо в якості начинки використовується риба, овочі, ковбаса, м'ясо. На відміну від червоного, вершковий соус для піци має нейтральний смак.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 953
Соус з йогурту з часником для м'яса і риби
Найпростіший соус - а як прикрашає і підкреслює смак м'ясних і рибних страв!
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 500
Грецький соус з огірками і м'ятою
Цей грецький соус з йогурту, приготований з огірками і свіжою м'ятою - справжня класика. Подавайте з шашликами, лавашем, хрустким хлібом. Його краще зробити заздалегідь, щоб він встиг настоятися.
детальніше...
Автор: Христя
Переглядів: 823
Спосіб приготування вершкового соусу:
Розігрійте сковороду з маслом, обсмажте борошно, щоб воно стала золотистого кольору.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 2472