стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус з йогурту з часником для м'яса і риби



Соус з йогурту з часником для м'яса і риби

Соус з йогурту з часником для м
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Український



Найпростіший соус - а як прикрашає і підкреслює смак м'ясних і рибних страв!

Вам знадобиться:

  • 200 мл натурального йогурту без цукру
  • 2-3 зубчики часнику
  • кілька стебел петрушки, кропу, кінзи
  • половинка ч. ложки цукру
  • сіль

Спосіб приготування:
Насправді для цього соусу достатньо всього трьох інгредієнтів: йогурту, солі і часнику. Але добавка зелені і цукру робить смак яскравіше, багатше.

Очищаємо часник, продавлюємо в пресі, змішуємо з сіллю, йогуртом і дрібно рубаною зеленню. І цукром.

Подаємо соус до гарячого і холодного м'яса, риби в будь-якому вигляді - відвареної, запеченої, смаженої.
Смачного!