стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Як зробити соус Ранч (Ренч)



Як зробити соус Ранч (Ренч)

Як зробити соус Ранч (Ренч)
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Американська



Зробити соус Ранч (Ренч), настільки популярний в Штатах та інших країнах - це так просто. При цьому можна використовувати сушені (або в порошку) зелень, цибулю і часник, а можна - свіжі. Варіантів ранчо - безліч.

Вам знадобиться:

  • 200 мл майонезу
  • 150-200 мл сколотин
  • чверть ч. ложки сухої гірчиці
  • чверть ч. ложки солі (за смаком)
  • 2-3 ст. ложки рубаної петрушки
  • 1 ст ложка рубленого шніт-цибулі
  • 1 ч. ложка рубленого кропу
  • щіпка паприки (за бажанням)
  • 1-2 часточки подрібненого часнику
  • пара щіпок чорного перцю (або за смаком)
  • близько 1 ч. ложки соку лимона

Спосіб приготування:
Рубаний часник посипаємо сіллю і розминаємо виделкою практично в пюре. Перемішуємо з рештою зеленні і добавками, потім - з майонезом, в кінці добавляєм - лимонний сік.

Починаємо додавати сколотини - до потрібного нам ступеня густоти, і пробуємо: можливо, щось на наш смак слід додати, наприклад, пару крапель вустерского соусу, солі і т.д.

Щоб соус настоявся, поміщаємо його на пару годинок (а краще довше) в холодне місце. Взагалі він може стояти в холодильнику до 6-7 днів.

Труднощі з сколотином? Замінити його в соусі Ранч можна йогуртом, сметаною, кефіром, вершками.
Смачного!