Зробити соус Ранч (Ренч), настільки популярний в Штатах та інших країнах - це так просто. При цьому можна використовувати сушені (або в порошку) зелень, цибулю і часник, а можна - свіжі. Варіантів ранчо - безліч.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Рубаний часник посипаємо сіллю і розминаємо виделкою практично в пюре. Перемішуємо з рештою зеленні і добавками, потім - з майонезом, в кінці добавляєм - лимонний сік.
Починаємо додавати сколотини - до потрібного нам ступеня густоти, і пробуємо: можливо, щось на наш смак слід додати, наприклад, пару крапель вустерского соусу, солі і т.д.
Щоб соус настоявся, поміщаємо його на пару годинок (а краще довше) в холодне місце. Взагалі він може стояти в холодильнику до 6-7 днів.
Труднощі з сколотином? Замінити його в соусі Ранч можна йогуртом, сметаною, кефіром, вершками.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: