стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус з шампіньйонів



Соус з шампіньйонів

Соус з шампіньйонів
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для соусу з шампіньйонів:

  • печериці свіжі - 10 шт.
  • цибуля зелена - кілька пірїн
  • вершки 10% - 0,5 літра
  • плавлений сирок - 2 шт.
  • вершкове масло
  • спеції, сіль

Спосіб приготування соусу з шампіньйонів:
Порізати на четвертини гриби, якщо великі, то ще на пару пар четвертинок, а взагалі кому як подобається. Обсмажити до випарювання рідини у вершковому маслі, влити вершки, відразу ж зменшити вогонь - практично на мінімум, періодично помішувати, довести до кипіння, додати плавлений сирок, ретельно перемішати, щоб сирок добре розплавився.

Потримати до закипання, вимкнути плиту, додати порізану цибулю, накрити кришкою пару хвилин і все. Соус з шампіньйонів готовий.
Смачного!