стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Сметанний соус до риби



Сметанний соус до риби

Сметанний соус до риби
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для сметанного соусу до риби:

  • 100 грам моркви
  • 2 лаврових листа
  • 200 грам сметани
  • перець
  • сіль
  • 1 столова ложка борошна
  • перець горошком
  • голова риби

Спосіб приготування сметанного соусу до риби:
Беремо рибу, відрізаємо у неї голову і плавники. Кладемо їх у каструлю з водою, солимо, додаємо лаврушку і перець горошком, варимо рибу протягом 20 хвилин на невеликому вогні.

У цей час на сковороді розігріваємо борошно і додаємо сметану, потім вливаємо 1 склянку рибного бульйону. Додаємо трохи перцю і солі за своїм бажанням, ретельно перемішуємо і готуємо до закипання на невеликому вогні. Сметанний соус до риби готовий.
Смачного!