Не завжди ж нам готувати до пасти (макаронів) томатні соуси. Дуже смачне виходить поєднання з соусами грибними.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігріваємо в сковороді оливкову олію, 2-3 хвилини обсмажуємо роздавлений рукояткою ножа часник.
Грибну суміш, яку легко знайти в магазині, додаємо в сковороду, обсмажуємо до м'якості.
Додаємо ще трохи олії і 2 ст. ложки рубаної петрушки. Якщо любимо погостріше - можна додати подрібнений перчик чилі і ще часнику.
Ще варіант, дуже простий:
Гриби нарізаємо вздовж тоненькими пластинками, подрібнюємо цибулину і все разом обсмажуємо на оливковій олії до готовності грибів.
Додаємо вершки або сметану, соєвий соус за смаком і рубану зелень. Даємо злегка покипіти 3-5 хвилин.
І варіант третій:
25 г сухих грибів попередньо замочуємо.
На 1-2 ст. ложках оливкової олії обсмажуємо 2 дрібно нарізані червоні цибулини і 1 ст. ложку нарізаного свіжого розмарину.
Грибну суміш і сухі гриби подрібнюємо і додаємо в сковороду разом з 3-4 розчавленими зубчиками часнику.
Тушкуємо 5-7 хвилин, заливаємо воду, в якій замочували гриби, даємо покипіти кілька хвилин і заправляємо за смаком.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: