Не пробували соус чилі - солодкий? Його нескладно приготувати, солодкий чилі - відмінний компаньйон до багатьох страв кухні Азії.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Подрібнюємо перці чилі. З огірка счищаєм шкірку і пропускаємо через тертку для корейської моркви, отримуючи тоненьку локшину.
Засипаємо цукрову пудру в каструльку, заливаємо рисовий оцет. Постійно помішувати, і під час нагрівання, і під час кипіння, яке триває не менше 5 хвилин, поки не отримаємо липкий сироп.
Додаємо в сироп перець, продовжуючи помішувати, кип'ятимо його пару хвилин, додаємо огірок, ще хвилина - і соус готовий.
Соус чилі солодкий можна використовувати відразу, а можна зберігати в холодильнику кілька днів.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: