Рецепти томатних соусів для макаронів та інших страв, класичні рецепти і швидкі варіанти. Справжній італійський томатний соус варять довго - близько 2:00. Для приготування використовують свіжі помідори, або протерті помідори. Але для рецептів з томатним соусом підійде і швидкий варіант - якщо в рецепті томатний соус вказаний як інгредієнт (наприклад для лазаньї або різних запіканок), ви можете зробити його з томатної пасти.
Рецептів сальси - не один і не два, в нього можуть входити шматочки різних овочів, незмінні тільки томати і перець чилі. І ще треба неодмінно дотримувати головне правило: всі інгредієнти сальси подрібнюються вручну. Кажуть, це головний секрет смаку і популярності соусу.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 705
Червоний соус (на основі яєчного)
Червоний соус (на основі густого яєчного) - один з кращих соусів до відварного м'яса диких тварин. Хороший і для запікання.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 536
Томатний соус готується на основі білого соусу і подається до відвареної, парової риби і страв з рибного фаршу.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 583
Ми вже стільки випробували рецептів, для яких купували вогненно-червоні стручки перцю чилі, що прийшла пора зробити і домашній соус з нього. Будемо подавати його до різних страв - або використовувати в їх приготуванні.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 562
Густий м'ясний соус до пасти Болоньєзе - один з найпопулярніших соусів у світі. При наявності офіційного стандарту - цілком припустимі якісь зміни в рецептурі. Хороший Болоньез ще й тим, що його можна - і навіть потрібно - готувати про запас.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 737
Соус Матрічіано - ще один з численних італійських соусів до спагетті. Пікантний і ситний.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 732
Цей швидкий варіант соусу Болоньез готується близько півтори години - але це все-таки не 4 години, як в канонічному рецепті соусу. Смачно - дуже.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 692
Цей томатний соус з оригінальним смаком хороший і до пасти (макаронів), і до м'яса. Його переваги - смак і швидкість приготування.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 647
Смачний томатний соус, який готується за півгодини, підходить для того, щоб покласти його першим шаром на основу для майже будь-якої піци, але гарний і як соус до пасти.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 552
Не пробували соус чилі - солодкий? Його нескладно приготувати, солодкий чилі - відмінний компаньйон до багатьох страв кухні Азії.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 510
В італійський основний соус можна, звичайно, додати улюблені спеції і ароматні трави, але він гарний і без всяких добавок.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 702
Дуже простий, смачний томатний соус, який можна подати не тільки до м'яса, але і до риби, овочів, пасти. А ще його можна використовувати для маринування або для обмазки м'яса перед запіканням або додавати в тушковані страви. Обов'язково спробуйте!
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 526
На ту суму, яку слід заплатити в інтернет-магазині за баночку італійського соусу марінара, ми приготуємо мінімум 5-7 літрів цього соусу вдома, без консервантів і інших добавок.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 606
Червоного соусу за цим рецептом - простого, ароматного, густого і дуже смачного - цілком достатньо для великої піци.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 573
У нас не росте омбала (болотна м'ята), неодмінний компонент грузинського соусу ткемалі. Та й необхідна для нього слива буває зовсім недовго. Але зварити домашній ткемалі все одно варто з того, що є - дуже вже смачний соус.
детальніше...
Автор: Віктор
Переглядів: 626