Цей швидкий варіант соусу Болоньез готується близько півтори години - але це все-таки не 4 години, як в канонічному рецепті соусу. Смачно - дуже.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Цей болоньез не треба тушити, як класичний Болоньєзе, не тільки 4, але навіть і 2 години.
Швидко обсмажуємо по 250 г яловичого і свинячого фаршу на 2 ст. ложках оливкової олії, вливаємо склянку сухого вина і залишаємо на малому вогні до випарювання.
Додаємо натерту середню моркву, подрібнений стебло селери і дрібно нарізану велику цибулину, велику банку дрібно нарізаних консервованих томатів. Тушкуємо на зовсім малому вогні близько години, наприкінці заправляємо сіллю і спеціями на свій смак.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: