стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Швидкий соус Болоньез



Швидкий соус Болоньез

Швидкий соус Болоньез
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Італійська



Цей швидкий варіант соусу Болоньез готується близько півтори години - але це все-таки не 4 години, як в канонічному рецепті соусу. Смачно - дуже.

Вам знадобиться:

  • по 250 г свинячого і яловичого фаршу
  • склянка сухого вина
  • 1 морква
  • стебло селери
  • 1 цибулина
  • велика банка консервованих томатів

Спосіб приготування:
Цей болоньез не треба тушити, як класичний Болоньєзе, не тільки 4, але навіть і 2 години.

Швидко обсмажуємо по 250 г яловичого і свинячого фаршу на 2 ст. ложках оливкової олії, вливаємо склянку сухого вина і залишаємо на малому вогні до випарювання.

Додаємо натерту середню моркву, подрібнений стебло селери і дрібно нарізану велику цибулину, велику банку дрібно нарізаних консервованих томатів. Тушкуємо на зовсім малому вогні близько години, наприкінці заправляємо сіллю і спеціями на свій смак.
Смачного!