стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус до пасти з блакитним сиром



Соус до пасти з блакитним сиром

Соус до пасти з блакитним сиром
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Італійська



Це соус - для любителів блакитних сирів. Його краще охолодити і подати до дуже гарячої пасти.

Вам знадобиться:

  • 1 склянка тертого блакитного сиру
  • склянка нарізаних листя базиліка
  • півсклянки нарубаних горіхів фундук
  • чверть склянки оливкової олії
  • чверть склянки окропу
  • спеції - за смаком

Спосіб приготування:
У блендері або комбайні збиваємо всі інгредієнти соусу, додаємо по своєму смаку спеції та сіль.

Соус повинен вийти однорідним. Краще його остудити і подати до дуже гарячої пасти.
Смачного!