Дуже простий, смачний томатний соус, який можна подати не тільки до м'яса, але і до риби, овочів, пасти. А ще його можна використовувати для маринування або для обмазки м'яса перед запіканням або додавати в тушковані страви. Обов'язково спробуйте!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Немаєі коричневого цукру - не проблема, кладемо звичайний, тільки грам на 10-20 менше.
З'єднуємо в мисочці і добре вимішуємо (до розчинення цукру) інгредієнти нашого соусу - і він готовий.
При бажанні в соус ще можна додати зелень, а для гостроти подрібнений часник.
А тепер спробуйте - і зрозумієте, який він хороший, томатний соус до м'яса та інших продуктів. І він завжди виручить, якщо немає часу готувати спеціальний соус.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: