стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Томатний соус до м'яса



Томатний соус до м'яса

Томатний соус до м
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Українська



Дуже простий, смачний томатний соус, який можна подати не тільки до м'яса, але і до риби, овочів, пасти. А ще його можна використовувати для маринування або для обмазки м'яса перед запіканням або додавати в тушковані страви. Обов'язково спробуйте!

Вам знадобиться:

  • 200-250 мл хорошого негострого кетчупу
  • третину склянки цукру коричневого (60-70 г)
  • 1 ч. ложка готової гірчиці
  • кілька крапель соусу Табаско або Вустерского

Спосіб приготування:
Немаєі коричневого цукру - не проблема, кладемо звичайний, тільки грам на 10-20 менше.

З'єднуємо в мисочці і добре вимішуємо (до розчинення цукру) інгредієнти нашого соусу - і він готовий.

При бажанні в соус ще можна додати зелень, а для гостроти подрібнений часник.

А тепер спробуйте - і зрозумієте, який він хороший, томатний соус до м'яса та інших продуктів. І він завжди виручить, якщо немає часу готувати спеціальний соус.
Смачного!