стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Оригінальний томатний соус



Оригінальний томатний соус

Оригінальний томатний соус
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Італійська



Цей томатний соус з оригінальним смаком хороший і до пасти (макаронів), і до м'яса. Його переваги - смак і швидкість приготування.

Вам знадобиться:

  • 500 г томатної пасти
  • 1 апельсин
  • 3 ст. ложки оливок
  • жменю порізаного листя базиліка
  • 1 цибулина
  • 1 часточка часнику
  • оливкова олія

Спосіб приготування:
Розігріваємо трохи оливкової олії в каструлі і обсмажуємо в ній дрібно нашатковану цибулину і роздавлений зубчик часнику.

Додаємо томатну пасту або подрібнену в блендері м'якоть - без насіння - помідорів. Тушкуємо після закипання 9-10 хвилин.

Наприкінці вливаємо сік апельсина і натерту цедру з нього ж.

Перед вимиканням кладемо ще оливки і порізані листя базиліка.
Смачного!