Цей густий соус з насиченим багатим смаком підійде до будь-якого м'яса - запеченого, відварного і смаженого.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
У дрібні кубики рубаємо цибулю і бекон, разом засипаємо в розігріте на середньому вогні топлене вершкове масло, додаємо панірувальні сухарі, помішуючи періодично, тримаємо на вогні 8-10 хвилин, чекаючи прозорості і м'якості цибулі.
Заливаємо вино, м'ясний бульйон, кладемо спеції і приправи.
Перевівши вогонь на маленький, залишаємо соус випаровуватися і густіти від 20 до 30 хвилин.
Закладаємо родзинки, даємо соусу закипіти - і вимикаємо. Тепер він повинен охолонути - і можна подавати.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: