стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Червоний соус (на основі яєчного)



Червоний соус (на основі яєчного)

Червоний соус (на основі яєчного)
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Французька



Червоний соус (на основі густого яєчного) - один з кращих соусів до відварного м'яса диких тварин. Хороший і для запікання.

Вам знадобиться:

  • яєчний густий соус (тут)
  • головка цибулі
  • 3-4 ст. ложки томатного пюре
  • 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка пряного соусу
  • червоний або чорний перець
  • половинка чайної ложки порошку барбарису

Спосіб приготування:
Натерту цибулю разом з томатним пюре тушкуємо, з'єднуємо з густим яєчним соусом, додаємо приправи - і отримуємо пікантний соус, відмінно підходить до відварного м'яса диких тварин.

Можна використовувати цей червоний соус і для запікання.
Смачного!