Ми вже стільки випробували рецептів, для яких купували вогненно-червоні стручки перцю чилі, що прийшла пора зробити і домашній соус з нього. Будемо подавати його до різних страв - або використовувати в їх приготуванні.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Перчики промиваємо, обсушуємо. Нарізаємо шматочками.
Промиваємо, обсушуємо і рубаємо кінзу.
Чистимо і нарізаємо шматочками імбир і часник.
Розміщуємо перці, часник, імбир і зелень в кухонний комбайн, блендер і подрібнюємо до однорідності.
Виливаємо в миску, додаємо цукор, сік лайма і рибний соус. Як слід перемішуємо.
Переливаємо наш домашній соус чилі в стерилізовані баночки, закриваємо і ставимо в холодильник.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: