стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус Матрічіано до спагетті



Соус Матрічіано до спагетті

Соус Матрічіано до спагетті
автор рецепта Автор: Катя
кухня Кухня: Італійська



Соус Матрічіано - ще один з численних італійських соусів до спагетті. Пікантний і ситний.

Вам знадобиться:

  • 250-300 г бекону
  • 250 г цибулі
  • 500 г консервованих томатів
  • 2-3 зубчики часнику
  • лавровий листок
  • мелений перець - за смаком
  • зелень - на вибір
  • оливкова олія

Спосіб приготування:
Тонко нарізаємо бекон, подрібнюємо цибулю і разом обсмажуємо в оливковій олії до золотистого кольору.

Нарізаємо консервовані помідори, разом з соком додаємо в сковороду, кидаємо лавровий листок і перець за смаком.

Тушкуємо соус на малому вогні близько години, заправляємо часником і зеленню.
Смачного!