стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Смачний томатний соус до риби



Смачний томатний соус до риби

Смачний томатний соус до риби
автор рецепта Автор: Ліда
кухня Кухня: Французька



Томатний соус готується на основі білого соусу і подається до відвареної, парової риби і страв з рибного фаршу.

Вам знадобиться:

  • 400-500 г основного білого рибного соусу (тут)
  • 200 г томатного пюре
  • пів-цибулини, шматочки кореня петрушки і моркви
  • сіль і перець за смаком, неповна чайна ложка цукру, лавровий листок

Спосіб приготування:
У ще не знятий з вогню білий основний соус додаємо пасеровану на сковороді з маслом цибулю, томат-пюре, дрібно накришені моркву і корінь петрушки, сіль, цукор і перець, лавровий лист і варимо на маленькому вогні 15-20 хвилин.

Злегка остудити, проціджуємо, а овочі протираємо або подрібнюємо блендером, закладаємо в соус, перемішуємо і заправляємо невеликим шматочком вершкового масла.
Смачного!