стрілка навігації     стрілка навігації  Лазанья з куркою



Лазанья з куркою

Лазанья з куркою
автор рецепта Автор: Юля



Вам знадобиться для лазаньї з куркою:

  • 1 упаковка пластин для лазаньї (450 г)
  • 250 г замороженого шпинату
  • 3 курячі грудки, відварити або запекти
  • 800 мл соусу Альфредо
  • 4 склянки тертого сиру Моцарелла (450 г)
  • 1 кг кисломолочного сиру Рікотта
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування лазаньї з куркою:
Розігрійте духовку до 180 С. Закипятити велику каструлю підсоленої води, відваріть в ній пластини 8-10 хвилин до стану аль денте (майже готовності), злийте воду.

Відваріть шпинат 2-3 хвилин, відіжміть.

У мисці змішайте нарізане куряче м'ясо з половиною (400 мл) соусу Альфредо або Бешамель. В іншій мисці змішайте рікотту та шпинат.

У формі (25 на 35 см) викладіть шар пластин для лазаньї, щоб краї злегка заходили один на одного. На пластини викладіть курку з соусом і рівномірно розподіліть. Посипте 1 склянкою тертого сиру. Закрийте другим шаром пластин. Викладіть на пластини рікотту зі шпинатом, розподіліть. Вилийте другу половину (400 мл) соусу, розподіліть. Посипте склянкою тертого сиру. Викладіть третій шар пластин і посипте 2 склянками тертого сиру, посоліть-поперчіть.

Запікайте 50-60 хвилин, поки верх не стане золотисто-коричневим і не почне пузиритися. Лазанья з куркою готова.
Смачного!