стрілка навігації     стрілка навігації  Фаршировані млинчики з грибною начинкою



Фаршировані млинчики з грибною начинкою

Фаршировані млинчики з грибною начинкою
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • 1 склянка борошна
  • 2 склянки молока
  • 2 яйця
  • щіпка солі
  • 2 ст.л. цукру
  • 200 г грибів
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 стакан молока
  • 250 г сиру
  • 2 ст.л. вершків
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
Приготувати тісто для млинців - збити молоко з яйцями, сіллю, цукром. Додати борошно. Спекти млинці.

Дрібно нарізати цибулю та гриби. На олії обсмажити цибулю разом з грибами. Додати борошно і обсмажити ще пару хвилин. Влити молоко, вершки, добре все змішати і дати закипіти. Додати сир, перемішати, поки він не розплавиться і зняти з вогню.

Викласти начинку на млинці, скачати їх рулетиками і укласти у форму для запікання.

Запікати близько при температурі 200 С 10-15 хвилин. Фаршировані млинці з грибною начинкою готові.
Смачного!