стрілка навігації     стрілка навігації  Печериці з часником



Печериці з часником

Печериці з часником
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1/2 сушеного червоного перцю, нарізаного
  • 1/2 головки часнику
  • 400 г грибів, нарізаного
  • 1/2 склянки сухого білого вина
  • нарізана свіжа петрушка
  • оливкова олія для смаження

Спосіб приготування:
У середній сковороді розігрійте оливкову олію. Використовуйте достатньо олії, щоб покрити дно сковороди. Додайте перець чилі і готуйте протягом декількох секунд, потім додайте нарізаний часник.

Через хвилину додайте гриби і сіль. Перемішайте гриби так, щоб вони рівномірно були покриті олією. Готуйте до м'якості. Коли гриби стануть м'якими, додайте вино і готуйте ще 5 хвилин, щоб алкоголь випарується. Додайте петрушку і тушкуйте ще 5 хвилин. Печериці з часником готові.
Смачного!