стрілка навігації     стрілка навігації  Лисички з беконом



Лисички з беконом

Лисички з беконом
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 15 г масла
  • 50 г бекону або грудинки
  • 1 цибулинка
  • 500 г лисичок
  • сіль і перець за смаком
  • рубана петрушка

Спосіб приготування:
Дрібно нарізати цибулю і бекон. Розтопити в сковороді шматочок масла і готувати цибулю з беконом, поки цибуля не розм'якшиться.

Маленькі лисички смажте цілком, великі розріжте навпіл. Готуйте без кришки, 10 хвилин, поки рідина від грибів не випарується. Посипте петрушкою і подавайте. Лисички з беконом готові.
Смачного!