стрілка навігації     стрілка навігації  Печериці, тушковані з білим вином та часником



Печериці, тушковані з білим вином та часником

Печериці, тушковані з білим вином та часником
автор рецепта Автор: Юля



Вам знадобиться:

  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 675 г свіжих грибів
  • 1 ч.л. італійської приправи з сушених трав
  • 1/4 склянки (50мл) сухого білого вина
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • 2 ст.л. зеленої цибулі, дрібно нарізати

Спосіб приготування:
Нагрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обжарте гриби з сухою приправою 10 хвилин, помішуючи.

У сковороду додайте вино і часник і продовжуйте тушкувати до тих пір, поки більша частина вина не випарується. Приправте сіллю і перцем і посипте цибулею. Продовжуйте тушкувати ще 1 хвилину. Печериці, тушковані з білим вином та часником готові.
Смачного!