стрілка навігації     стрілка навігації  Фаршировані печериці



Фаршировані печериці

Фаршировані печериці
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 12 свіжих печериць цілком
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. подрібненого часнику
  • 1 (240 г) упаковка вершкового сиру (типу Філадельфія), кімнатної температури
  • 1/4 склянки тертого сиру Пармезан
  • 1/4 ч.л. меленого чорного перцю
  • 1/4 ч.л. цибулевої приправи
  • 1/4 ч.л. меленого червоного кайенского перцю

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 175 С. Змастіть олією деко для випічки. Очистіть гриби за допомогою вологого паперового рушника. Не мийте їх. Акуратно відламати ніжки. Ніжки порубати дуже-дуже дрібно, викиньте жорсткі кінці ніжок.

Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте часник і порубані грибні ніжки в сковороду. Обсмажте, поки рідина не випарується, але не давайте часнику пригоріти. Відкладіть і дайте охолонути.

Коли суміш з часнику і грибів охолоне, додайте вершковий сир, сир пармезан, чорний перець, цибулеву приправу і кайенский перець. Суміш повинна бути дуже густою. За допомогою маленької ложки наповніть кожен капелюшок грибів щедрою порцією начинки. Викладіть грибні капелюшки на підготовлене деко.

Випікайте протягом 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або до тих пір, поки гриби не стануть дуже гарячими і рідина не стане збиратися під капелюшками. Фаршировані печериці готові.
Смачного!