Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 175 С. Змастіть олією деко для випічки. Очистіть гриби за допомогою вологого паперового рушника. Не мийте їх. Акуратно відламати ніжки. Ніжки порубати дуже-дуже дрібно, викиньте жорсткі кінці ніжок.
Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте часник і порубані грибні ніжки в сковороду. Обсмажте, поки рідина не випарується, але не давайте часнику пригоріти. Відкладіть і дайте охолонути.
Коли суміш з часнику і грибів охолоне, додайте вершковий сир, сир пармезан, чорний перець, цибулеву приправу і кайенский перець. Суміш повинна бути дуже густою. За допомогою маленької ложки наповніть кожен капелюшок грибів щедрою порцією начинки. Викладіть грибні капелюшки на підготовлене деко.
Випікайте протягом 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або до тих пір, поки гриби не стануть дуже гарячими і рідина не стане збиратися під капелюшками. Фаршировані печериці готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: