стрілка навігації     стрілка навігації  Фаршировані шампіньйони



Фаршировані шампіньйони

Фаршировані шампіньйони
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:

  • 300 г свіжих шампіньйонів
  • 2 цибулини
  • 200 г бекону
  • 2 ст.л. олії або жиру від смаження бекону
  • 3 ст.л. сметани
  • 100 г сиру
  • за смаком сіль, перець

Спосіб приготування:
Бекон обсмажити на середньому вогні, поки не стопиться жир і він не стане рум'яним, смажити близько 15 хвилин, перевернути через 10 хвилин. Викласти на паперові серветки, щоб вбрався зайвий жир, потім дрібно нарізати.

У шампіньйонів відрізати ніжки. Порубати їх дрібно.

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на олії або жирі від смаження бекону (візьміть 2 ст.л.). Додати ніжки шампіньйонів і смажити ще кілька хвилин.

Посолити, поперчити і додати сметану. Прогріти на повільному вогні.

Трохи остудити. Змішати з натертим сиром.

Наповнити капелюшки шампіньйонів фаршем з подрібненого бекону, грибних ніжок, цибулі та сиру.

Духовку розігріти до 200 градусів.

Викласти капелюшки на деко. Запікати близько 20 хвилин. Фаршировані шампіньйони готові.
Смачного!