Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Бекон обсмажити на середньому вогні, поки не стопиться жир і він не стане рум'яним, смажити близько 15 хвилин, перевернути через 10 хвилин. Викласти на паперові серветки, щоб вбрався зайвий жир, потім дрібно нарізати.
У шампіньйонів відрізати ніжки. Порубати їх дрібно.
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на олії або жирі від смаження бекону (візьміть 2 ст.л.). Додати ніжки шампіньйонів і смажити ще кілька хвилин.
Посолити, поперчити і додати сметану. Прогріти на повільному вогні.
Трохи остудити. Змішати з натертим сиром.
Наповнити капелюшки шампіньйонів фаршем з подрібненого бекону, грибних ніжок, цибулі та сиру.
Духовку розігріти до 200 градусів.
Викласти капелюшки на деко. Запікати близько 20 хвилин. Фаршировані шампіньйони готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: