Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
У великій мисці збийте вершковий сир і 150 г вершкового масла. Додайте 2 склянки борошна, 1 ч.л. розпушувача, 1/2 ч.л. солі, 1/4 ч.л. соди; ретельно збийте. Розділіть тісто на 2 кульки; загорніть в харчову плівку. Поставте в холодильник на 30 - 60 хвилин, або поки тісто не стане легким в роботі.
Розігрійте духовку до 200 С.
Нагрійте шпинат у великій сковороді на середньому вогні; злийте рідину. Вичавіть зайву рідину; відставте на час.
У великій сковороді розтопіть 2 ст.л. вершкового масла. Додайте гриби і цибулю. Тушкуйте, помішуючи, на середньому вогні протягом 3 хвилин, або поки цибуля не стане м'якою. Додайте шпинат, 1 ст.л. борошна, орегано, сіль, лимонний сік і мелений часник. Варіть, помішуючи, поки суміш не загусне. Додайте сир пармезан і перемішайте. Відкладіть і дайте охолонути.
На посипаній борошном поверхні розкачайте кульку тіста в прямокутник розміром 30 х 20 см. Викладіть половину суміші зі шпинатом на тісто, відступаючи на 1 см від країв. Починаючи з короткої сторони, скрутіть тісто з начинкою в рулет. Змочіть краї водою; прищипніте, щоб тісто запечаталось. Повторити з рештою тіста. Накрийте; поставте на 1 годину в холодильник. Наріжте рулети на скибочки шириною в 1 см. Викладіть на сухе деко.
Випікайте 20 хвилин, або поки рулети не підрум'яняться. Перекладіть на решітки; дайте охолонути. Рулетики з грибами і шпинатом готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: