стрілка навігації     стрілка навігації  Грибний паштет у духовці



Грибний паштет у духовці

Грибний паштет у духовці
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для грибного паштету:

  • 500 г грибів
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 2 варені моркви
  • сіль, перець
  • 1/2 склянки молока
  • 2-3 шматочка білого хліба
  • 1/2 ч. л. майорану
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів

Спосіб приготування грибного паштету:
Гриби ретельно вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати кубиками або натерти на тертці.

Цибулю нарізати дрібними кубиками і обсмажити на вершковому маслі. Додати нарізані гриби. Смажити на повільному вогні близько 10 хвилин, приправити сіллю і перцем. Моркву дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці.

Хліб замочити в молоці, яйця розділити на білки і жовтки. Окремо збити жовтки, білки збити в пишну стійку масу. До грибів додати моркву, хліб, збиті жовтки. Додати майоран і білки та акуратно перемішати.

Форму для випічки змастити маслом і посипати сухарями. Викласти начинку у форму. Випікати в розігрітій до 180 С духовці близько 40 хвилин. Грибний паштет у духовці готовий.
Смачного!