стрілка навігації     стрілка навігації  Печериці по-корейськи



Печериці по-корейськи

Печериці по-корейськи
автор рецепта Автор: Люба
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 3
час приготування страви Час приготування: 20хв.
кухня Кухня: Корейська



Вам знадобиться:

  • Печериці свіжі і подрібніші - 300 г
  • Цибуля - 1 велика
  • Морква - 1 середня
  • Солодкий перець - половинка
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 3-4 гілочки
  • Соєвий соус - 3 ст.ложки
  • Оцет 9% - 1 ст. ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки під ніж
  • Олія - 2 ст. ложки
  • Коріандр мелений - 0,5 чайної ложки
  • Сіль і чорний перець - за смаком

Спосіб приготування:

Печериці по-корейськи 1

1. Очистити і промити овочі. Гриби протерти вологою ганчіркою і зняти шкірку.

Печериці по-корейськи 2

2. Гриби розрізати навпіл. Цибулю нашаткувати тонко уздовж цибулини, моркву натерти на корейській тертці, перець нарізати соломкою тонко, часник порубати.

3. Гриби варити в підсоленій і трохи підкисленою воді 7-8 хвилин. Вони не повинні перетравитися, а залишитися пружними.

Печериці по-корейськи 4

4. В цей же час розігріти олію в сковороді і трохи обсмажити овочі-до появи яскравого кольору та аромату.

Печериці по-корейськи 5

5. Гриби відкинути на друшляк, дати стекти воді і перекласти в миску. Туди ж відправити овочі. Додати рубаний часник, петрушку і свіжетолчений коріандр.

6. Полити сумішшю з соєвого соусу з цукром і оцтом, перемішати добре, у такому вигляді прибрати в холодильник на ніч.

7. Подавати охолодженим. Печериці по-корейськи готові.
Смачного!