Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Очистити і промити овочі. Гриби протерти вологою ганчіркою і зняти шкірку.
2. Гриби розрізати навпіл. Цибулю нашаткувати тонко уздовж цибулини, моркву натерти на корейській тертці, перець нарізати соломкою тонко, часник порубати.
3. Гриби варити в підсоленій і трохи підкисленою воді 7-8 хвилин. Вони не повинні перетравитися, а залишитися пружними.
4. В цей же час розігріти олію в сковороді і трохи обсмажити овочі-до появи яскравого кольору та аромату.
5. Гриби відкинути на друшляк, дати стекти воді і перекласти в миску. Туди ж відправити овочі. Додати рубаний часник, петрушку і свіжетолчений коріандр.
6. Полити сумішшю з соєвого соусу з цукром і оцтом, перемішати добре, у такому вигляді прибрати в холодильник на ніч.
7. Подавати охолодженим. Печериці по-корейськи готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: