Вам знадобиться для бісквітного рулету:
Спосіб приготування бісквітного рулету:
Духовку розігрійте до 200 С ( духовку з конвекцією до 180 ° С).
Деко змастіть маслом або викладіть папером для випічки.
Для тіста: в мисці над гарячою водяною банею збийте в густу білу піну яйця, цукор і сіль. Половину борошна просійте над мискою і акуратно розмішайте. Потім додайте другу частину борошна , перемішайте. Під кінець додайте 1 ст . л . ледь теплої води .
Викладіть пласт тіста розміром 25 ? 30 см на деко. Випікайте в гарячій духовці , поки тісто як слід не підніметься і не стане золотисто - коричневим. Готове тісто викладіть на великий шматок паперу для випічки , обережно знявши той папір, на якому випікався рулет.
Хрусткі краї випеченого коржа обріжте з усіх боків. По вузькій стороні бісквіта зробіть надрізи по 2,5 см для того , щоб бісквіт можна було легко загортати.
За допомогою паперу для випичкі скрутіть бісквіт рулетом від вузького краю. Покладіть остигати на решітку швом вниз. Полуницю помийте, очистіть від плодоніжок і поріжте на чотири частини. Персик чи нектарин помийте, розріжте навпіл, видаліть кісточку і поріжте на шматочки.
Бісквітний корж обережно розгорніть, папір видаліть. Збийте вершки з ванільним цукром. Сир теж збийте і розмішайте з вершками.
Намажте цим кремом бісквіт , відступаючи від країв на 1 см. Зверху посипте нарізаними фруктами, відклавши трохи для прикраси.
Скачайте рулет , покладіть на блюдо швом вниз. Посипте цукровою пудрою і прикрасьте фруктами. Бісквітний рулет з літніми ягодами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: