Вам знадобиться для медового рулету:
Спосіб приготування медового рулету:
Відокремити білки від жовтків. Збити білки в круту піну, додати теплий мед продовжуючи збивати. Збити жовтки з цукром до збільшення об'єму в 2-3 рази і додати в білкову масу.
Перемішати соду, крохмаль і борошно, всипати в тісто акуратно перемішавши.
Деко застелити пергаментом і викласти тісто. Випікати при температурі 160С - 15 хв.
Коли корж буде готовий, вийняти його з духовки і відразу ж скачати разом з пергаментом (я пробувала змащувати деко жиром і посипати борошном, а корж виймала на рушник і скачують разом з ним, мені навіть більше сподобалося, менше руки пече).
Поки наш рулет остигає збиваємо 250 гр. згущеного молока і 250 гр. масла. Коли рулет буде трохи теплим розгортаємо і змащуємо кремом, на крем розкладаємо фрукти і звертаємо назад, але вже без пергаменту (рушнику).
Далі розтоплюємо шоколад з маслом і покриваємо рулет. Для прикраси я розтоплюю в мікрохвильовці 1 зефір з чайною ложкою води, добре розтираю і прикрашаю рулет. ( Але не весь зефір топиться) Медовий рулет готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: