Вам знадобиться для булочок без дріжджів:
Спосіб приготування булочок без дріжджів:
Поставити духовку розігріватися до 220 С. (Це обов'язково зробити до того, як почнете робити тісто, тому що розпушувач швидко видихається і тісто потрібно відразу ставити в гарячу духовку).
Розмішати виделкою борошно, сіль і розпушувач. У цей момент можна додати сухі трави (я люблю базилік, орегано, прованські трави або трохи цукру, якщо робите солодкі булочки). Додати рідкі інгредієнти. Розмішати.
Сплюснуть тісто в невеликий круглий, не дуже плоский корж висотою близько 3-4 см. Видавити склянкою чи формою круглі булочки.
Залишки тіста знову зібрати в невеликий шматочок і знову видавити склянкою, поки тісто зовсім не залишиться. Якщо робите солодкі булочки, можна притиснути верхівки в цукровий пісок.
Випікати в вогнетривкому посуді при температурі 220 С приблизно 20 хвилин, до утворення зверху рум'яної скоринки.
Їсти краще відразу, з пилу з жару. Булочки без дріжджів готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: