стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вино з полуницею



Вино з полуницею

Вино з полуницею
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться:

  • 3 склянки свіжої полуниці, очистити і нарізати уздовж на чверті
  • 3/4 склянки цукру, або за смаком
  • 1 1/2 склянки білого вина

Спосіб приготування:
Покладіть полуницю в миску середніх розмірів. Посипте цукром, потім залийте зверху вином. Накрийте і поставте в холодильник на 2 - 3 години.

Дайте полуниці постояти при кімнатній температурі 15 - 20 хвилин, перед тим, як подавати. Ложкою викладіть ягоди в 6 десертних піал або широких келихів і вилийте решту вина поверх ягід. Вино з полуницею готове.
Смачного!