стрілка навігації     стрілка навігації  Овочева піца



Овочева піца

Овочева піца
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для овочевої піци:

  • Тісто:
  • 2.5 склянки борошна
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ч.л. сухих дріжджів
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 склянку теплої води
  • Начинка:
  • 4 ст.л. соусу песто
  • 1 помідор
  • 2 солодких перцю
  • 1 цибулина
  • щіпка орегано
  • 150 г сиру

Спосіб приготування овочевої піци:
Приготувати тісто: у миску просіяти борошно, зробити невелике поглиблення, додати олію, дріжджі і сіль.

Потроху влити теплу воду, добре перемішати. Викласти тісто на присипаний борошном стіл і вимісити близько 10 хвилин.

Накрити тісто вологим рушником, поставити в тепле місце. Дати йому трохи підійти (20-30 хвилин).

Коли тісто підійде, розділити на 2 частини. Розкачати кожну в тонкий пласт ( близько 1 см).

Кожну піцу змастити соусом песто. Викласти нарізаний кружечками помідор, нарізаний смужками перець, нарізану півкільцями цибулю. Посипати орегано. Зверху посипати натертий сир.

Розігріти духовку до 220 градусів. Пекти близько 10 хвилин, поки моцарелла не розплавиться. Овочева піца готова.
Смачного!