Вам знадобиться для рибної солянки:
Спосіб приготування рибної солянки:
Розтопити в сковороді вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити до прозорості близько 5 хвилин.
Нарізати рибу кубиками, кальмари кільцями. Креветки і мідії промити. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками.
У сковороду до цибулі додати шматочки риби, обсмажити 5 хвилин, перевертаючи. Потім додати помідори, томатну пасту, вино, нарізаний часточками лимон, приправити сіллю, перцем, орегано.
Довести до кипіння і додати інші морепродукти, перемішати, готувати 3-5 хвилин.
Подавати з пастою або відварним рисом. Рибна солянка готова.
Смачного!