Вам знадобиться для рулету з варенням:
Спосіб приготування рулету з варенням:
Дріжджі розмішати у воді, додати цукор.
Додати борошно (2 склянки), щоб тісто вийшло консистенції тіста для млинців.
Накрити харчовою плівкою, поставити в тепле місце на 30-45 хвилин (або поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі). Протягом цього часу помішувати тісто кілька разів.
Маргарин потерти на тертці, додати його в тісто, додати яйця.
Додати борошна (близько 4 склянок), щоб тісто відставало від рук, але було м'яким. Додати олію і замісити тісто 7-8 хвилин.
Накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце.
Коли тісто підійде (приблизно за годину), розділити на 4-5 частин, кожну з яких розкачати, покласти варення (але не занадто багато, щоб не витекло) і скрутити рулет.
Поставити в розігріту до 200 С духовку, уклавши на деко, попередньо змащене маслом або маргарином.
Випікати 20-30 хвилин. Час випікання може бути іншим. Рулет з варенням готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: