Вам знадобиться для торту чорний принц:
Спосіб приготування торту чорний принц:
Яйця збити з цукром до збільшення маси вдвічі.
Додати сметану, перемішати.
Всипати борошно, змішане з какао, перемішати.
Додати соду, погашену в лимонному соку, добре перемішати і викласти тісто в роз'ємну форму для випічки (у мене 18см), змащену маслом.
Випікати при 180 С близько 35-40 хвилин до готовності (перевірити дерев'яною шпажкою - вона повинна залишитися сухою).
Бісквіт остудити, розрізати на 3 коржі.
Для крему збити сметану з цукром.
Кожен корж промазати кремом і повністю залити кремом зверху (щоб торт з усіх боків був білим). Прибрати в холодильник на кілька годин, можна на ніч.
Перед подачею прикрасити торт розтопленим шоколадом. Торт чорний принц готовий.
Смачного!