стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт чорний принц



Торт чорний принц

Торт чорний принц
автор рецепта Автор: Леся



Вам знадобиться для торту чорний принц:

  • 3 яйця
  • 140 г борошна
  • 200 г цукру
  • 200 г сметани 25% жирності
  • 2 ст.л. какао
  • 1 ч.л. соди, погашеної в 1 ст.л. лимонного соку
  • Для крему:
  • 700 г сметани 25% жирності
  • 150 г цукру
  • Для прикраси:
  • 1/3 плитки розтопленого шоколаду

Спосіб приготування торту чорний принц:
Яйця збити з цукром до збільшення маси вдвічі.

Додати сметану, перемішати.

Всипати борошно, змішане з какао, перемішати.

Додати соду, погашену в лимонному соку, добре перемішати і викласти тісто в роз'ємну форму для випічки (у мене 18см), змащену маслом.

Випікати при 180 С близько 35-40 хвилин до готовності (перевірити дерев'яною шпажкою - вона повинна залишитися сухою).

Бісквіт остудити, розрізати на 3 коржі.

Для крему збити сметану з цукром.

Кожен корж промазати кремом і повністю залити кремом зверху (щоб торт з усіх боків був білим). Прибрати в холодильник на кілька годин, можна на ніч.

Перед подачею прикрасити торт розтопленим шоколадом. Торт чорний принц готовий.
Смачного!